HTC EVO 3D morgen in Nederland

· 7 reacties


De eerste zending van de HTC EVO 3D komt morgen aan in ons land, zo bevestigd een webshop tegenover NieuweMobiel.NL. Het toestel was door HTC beloofd voor augustus. Die belofte blijkt nu uit te komen.

De EVO 3D is het tweede 3D-toestel op de Nederlandse markt, na de Optimus 3D Speed van LG, die al eerder leverbaar was. Het toestel van HTC lijkt hardwarematig sterk op de Sensation, maar voegt daar de mogelijkheid aan toe om filmpjes en foto’s in 3D te bekijken, zonder dat daar een apart brilletje voor nodig is. De HTC EVO 3D werd eerder al in de Verenigde Staten op de markt gebracht. Behalve weergave in 3D kan het toestel ook opnemen in 3D.

2011174 htc evo3d

Wij hadden al de kans het toestel te testen, en concludeerden toen dat je het 3D-kijken even moet leren. Ook vonden we het toestel forser aanvoelen dan de HTC Sensation, hoewel dat toestel net als de EVO 3D een 4.3 inch scherm heeft. Dit nieuwe toestel is er dus vooral voor wie aan 3D hecht. Met de hoge qHD resolutie, een kwart van Full HD, heb je dan een toestel waar je superscherp 3D media op kunt bekijken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel