“iPhone 5 pas in oktober”


De nieuwe iPhone laat langer op zich wachten dan zijn voorgangers. De iPhone 4 kwam een jaar na de iPhone 3G S, maar sinds het vrijgeven van de iPhone 4 is al meer dan een jaar verstreken. Dat lijkt de verkoopcijfers overigens niet te deren.

Eerdere geruchten dat de iPhone 5 of iPhone 4S (of beide) in september zou komen, worden nu aangevuld met geruchten over een nog latere release. Het Amerikaanse blog All Things D meldt op basis van bronnen binnen Apple dat het toestel pas in oktober zou komen. September is traditioneel de maand waarin nieuwe iPods gepresenteerd worden. Apple zou de lancering van nieuwe muziekspelers niet willen laten overschreeuwen door een nieuwe smartphone.

100708 pudong hero pr

De bron binnen Apple die door het blog geciteerd wordt, meldt dat geruchten dat de Amerikaanse operator AT&T medewerkers terug zou roepen voor een lancering in september, niet kloppen. Wanneer in oktober de nieuwe smartphone van Apple komt, wil de bron niet zeggen. Apple wil dat de lancering als een verassing komt, en kiest daarom voor om de iPhone buiten de standaard Apple-presentaties om te lanceren, aldus de anonieme medewerker.

Bron: Allthingsd.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel