“Apple komt met plastic iPhone 4”

· 1 reactie


Apple komt volgens geruchten met een goedkopere versie van de iPhone, die gemaakt is van plastic. Die model lijkt sterk op de iPhone 4, en wordt onder de nog te presenteren iPhone 5 in de markt geplaatst. Zo beweren bronnen.

Om een groter deel van de smartphonemarkt te kunnen bedienen, zou Apple met een goedkopere smartphone willen komen. Een Vietnamese website, die al vaker vroegtijdig de hand op producten van Apple wist te leggen, heeft nu een plastic iPhone in handen. Dat klink misschien erg goedkoop, maar de realiteit is dat veel goedverkochte Android top-modellen, zoals de Samsung Galaxy S II, grotendeels van plastic zijn. Over de bouwkwaliteit van dit toestel horen we weinig klachten.

1 1432133578 500x784

De iPhone 5 en een eventuele goedkopere variant van de iPhone worden waarschijnlijk in september gepresenteerd. Dan komt ook de al aangekondigde versie van iOS, iOS 5, officieel op de markt. Een beta-versie van iOS5 is al beschikbaar. De nieuwe versie biedt ondermeer een verbeterd notificatiesysteem, en integratie met iCloud, de nieuwe cloudservice van Apple.

update Het lijkt erop dat de foto's nep zijn. Volgens een bezoeker van TechCrunch gaat het om een goedkope conversiekit om je iPhone 4 wit te maken, en niet om een nieuw toestel.

Bron: Tinhte.vn


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel