Hands-on beelden 3D filmen met de EVO 3D en Optimus 3D

· 1 reactie


We hebben hands-on beelden van een tweetal toestellen met 3D-film mogelijkheid in actie voor je! De beelden zijn van de recent aangekondigde HTC EVO 3D en de LG Optimus 3D en opgenomen op de CTIA-beurs in Orlando Florida.

LG kondigde halverwege vorige maand de Optimus 3D officieel aan. Het was ’s werelds eerste op grote schaal geproduceerde 3D-telefoon. Vandaag hebben we beelden geschoten met het toestel voor je. Er wordt gebruik gemaakt van de rood-groene variant van 3D weergave dus als je zo’n brilletje hebt liggen: zet hem op!

De HTC EVO 3D

Slechts vier dagen geleden kwam ons het gerucht ter ore dat HTC een 3D-toestel zou gaan presenten op de CTIA-beurs. Dit gerucht bleek inderdaad waar te zijn en vandaag hebben we beelden voor je van het toestel wat in 3D aan het filmen is. Helaas dus niet het eindresultaat van de opname.

Dit toestel zal in deze vorm niet naar Nederland komen. Het wordt gemaakt voor het Sprint CDMA-netwerk. Aangezien we in Nederland GSM gebruiken heb je er hier niets aan. Maar het laat wel zien wat de mogelijkheden zijn en HTC zal ongetwijfeld een 3D toestel maken geschikt voor het GSM-netwerk.

Bronnen: Phonearena.com (1) en (2)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel