Firmware Update Friday - Week 12 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC 7 Trophy, 7 Pro, 7 Surround, LG E900 Optimus 7, Samsung i8700 Omnia 7, Nokia N8, E7, C7 en C6-01.

En ondanks de lange lijst gaat het hier om 'slechts' 2 updates die elk meerdere toestellen raken.

Windows Phone 7 'NoDo'

Laat het copy/pasten beginnen! De langverwachte 'NoDo'-update wordt momenteel uitgerold onder Windows Phone 7-bezitters. Dus beschik jij over een HTC 7 Trophy, 7 Pro, 7 Surround, LG Optimus 7 of een Samsung Omnia 7? Dan zit er weinig anders op dan wachten totdat je toestel meldt dat de update beschikbaar is. Hier heb je overigens wel een PC voor nodig.

De update omvat overigens naast copy/paste-functionaliteit verbeterde opstarttijden voor toepassingen en verbeterde Facebook-integratie.

Nokia N8, E7, C7, C6-01 - PR1.2

Terwijl sommigen van ons nog steeds wachten op PR1.1 rolt versie 1.2 inmiddels op sommige toestellen binnen. Het gaat hier niet om de langverwachte update die verbeteringen brengt aan de browser maar om een bugfix met betrekking tot Mail for Exchange. De update zou gelden voor de N8, E7, C7 en de C6-01.

Updaten kan via het toestel zelf maar je kunt ook gebruik maken van de Nokia Software Updater. Het is raadzaam vooraf een volledige backup te maken.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!Praat mee over dit artikel