Sony Ericsson Xperia Play geïntroduceerd in Nederland


Sony Ericsson heft de Xperia Play gelanceerd in Nederland. Bij The Phone House in Den Haag werden de eerste toestellen verkocht. Er was ook een Xperia Play te winnnen, voor degene die in de creatiefste uitdossing verscheen.

Voor de gelegenheid had de Nederlandse afdeling van de Japans/Zweedse smartphonefabrikant gamefanaten opgeroepen om zich te verkleden als hun favoriete game-karakter. Het leverde een bonte stoet op voor de deuren van de Haagse vestiging van de The Phone House, die prominente reclame voor de gaming-telefoon op de gevel geplakt had.

Queue Sony Ericsson Xperia Play The Hague
Game-figuren in de rij. Foto: Sebastiaan Rozendaal

De Sony Ericsson Xperia Play is de eerste Android-telefoon die helemaal op gaming gericht is. Wij hadden op het MWC in Barcelona al de kans om met deze smartphone met uitschuivend gamepad te spelen. De games die we speelden draaiden vlot op het toestel. Sony Ericsson komt met speciale spellen voor de telefoon, maar het is ook mogelijk om games die gemaakt zijn voor de eerste PlayStation te spelen.

Helaas is de Sony Ericsson Xperia Play nog niet leverbaar via Nederlandse webshops. Wij verwachten dat dat snel het geval zal zijn, mogelijk nog deze maand, anders begin april. Boven deze alinea vind je een formulier waar je je email-adres achter kunt laten, je krijgt dan bericht zodra het toestel via internet te krijgen is.Praat mee over dit artikel