iPhone 5 toch niet 6 juni aangekondigd?


Nadat we eerder nog dachten dat de datum van aankondiging 6 juni zou zijn, ditmaal melden doorgaans welingelichte bronnen dat het nog wel een tijdje kan duren voor je een iPhone 5 in handen hebt. Misschien zelfs pas 2012!

Het begint aardig op een soap te lijken maar Apple heeft het dankzij haar strikte geheimhouding wel een beetje aan zichzelf te danken. Het blijft gissen naar productlanceringen en de iPhone 5 is geen uitzondering.

WWDC 2011

Traditioneel wordt tijdens het WWDC een nieuwe iPhone getoond die dan enkele dagen/weken later fysiek in de winkel ligt. Dit jaar wordt wellicht anders, melden nu diverse bronnen. En niet de minste. Zowel The Loop, Engadget als All Things Digital spreken van een iPhone-vrij WWDC dat overigens dit jaar in recordtempo was uitverkocht: 10 uur.

Pas in 2012?

Vraag blijft dan hoe het zit met de opvolger van de iPhone 4? Apple heeft doorgaans rond september ook een speciaal event waar het nieuwe producten zou kunnen laten zien. Een daadwerkelijke lancering zou dan pas begin 2012 volgen. Maar zoals gezegd, bij Apple weet je het nooit zeker. Wij wachten eerst 6 juni af voordat we daadwerkelijk geld inzetten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel