Presentatie Apple iPhone 5 waarschijnlijk op 6 juni

· 2 reacties


Het is nog niet honderd procent zeker, maar je kunt er vanuit gaan dat de iPhone 5 op 6 juni gepresenteerd wordt. Apple stuurde zojuist een uitnodiging rond voor het WWDC, de conferentie waar nieuwe iPhones tot op heden aangekondigd werden.

De nieuwe iPhone komt daarmee waarschijnlijk op een dag na een jaar na de aankondiging van de iPhone 4, hoewel de uitnodiging met geen woord rept over de nieuwe iPhone. Het WWDC is een conferentie voor ontwikkelaars die werken voor iOS en Mac OS, maar is door de terugkerende presentaties van nieuwe iPhones vooral bekend vanwege de onthulling van nieuwe smartphones.

WWDC 2011

De iPhone 5 heeft waarschijnlijk een processor met meerdere cores, net als de iPad 2 een Apple A5. Mogelijk heeft het toestel een iets groter scherm dan eerder iPhones. Geruchten gaan dat de iPhone zo groot blijft als de iPhone 4, maar dat het scherm de een groter deel van de voorkant van het toestel inneemt. Ook gaan er geruchten over een NFC-chip op het toestel. We zullen nog een paar maanden geduld moeten hebben voordat we zeker weten wat we op de iPhone 5 kunnen verwachten.

Bron: Intomobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel