iPhone 4 valt 300 meter en overleeft het!

· 5 reacties


Afgelopen week liet de Amerikaan Ron Walker zijn iPhone uit een vliegtuig vallen op 300 meter hoogte. Toen hij het toestel terug vond werkte het nog steeds. De iPhone had zelfs geen krasje!

Toen Apple de iPhone 4 introduceerde was iedereen het erover eens: de glazen achterkant is mooi maar een zwaktepunt. Ron Walkers verhaal illustreert dat de achterkant niet noodzakelijk zwak is. Je moet wel van een beetje geluk uitgaan. Voor de meeste normale stervelingen barst hun iPhone uit elkaar wanneer deze al van een koffietafel valt. Ron Walker, een Combat Controller voor de Amerikaanse luchtmacht, had meer geluk. Veel meer geluk.

Op het moment dat een vliegtuig leunde op zoek naar referentiepunten viel de iPhone uit zijn zak. Het toestel vloog met ruim 200 kilometer per uur op een hoogte van 300 meter. Toen hij met een maatje terugreed die gebruik maakte van de “Find My iPhone” app vonden ze het toestel moeiteloos terug. De iPhone met enkel een standaard Griffin hoesje had niet eens een krasje en werkte nog perfect! Zo zie je maar; als je een iPhone laat vallen, laat hem dan hard vallen.

Bron: Bgr.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel