LG Watch Urbane komt in exclusieve 23-karaats uitvoering


LG heeft een nieuwe uitvoering van de Watch Urbane aangekondigd. Deze speciale 23-karaats uitvoering kost ruim duizend euro en wordt in een beperkte oplage van slechts 500 gemaakt.

De Watch Urbane van LG is misschien wel één van de mooiere smartwatches van dit moment. Het horloge draait Android Wear en kent een rond beeldscherm met een nette schermresolutie van 320 bij 320 pixels. Bovendien is er een speciale 4G-versie van beschikbaar. Binnenkort kunnen we daar ook deze gouden uitvoering aan toevoegen.

LG Watch Urbane 24 karaats

Zoals gebruikelijk met dit edelmetaal moet je flink in de buidel tasten. De 23-karaats uitvoering krijgt een adviesprijs mee van 1.200 dollar, dat is ruim duizend euro. Het polsbandje is dan van krokodillenleer gemaakt en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Los van de nieuwe materialen zijn de specificaties gelijkgebleven. Een nadeel voor welvarende Nederlanders; de uitvoering is voorlopig alleen in de VS verkrijgbaar bij REEDS. Wie echter connecties heeft kan proberen deze speciale uitvoering toch naar Nederland te brengen.


Prijsvergelijker LG Watch Urbane

Toon alle aanbiedingen van de LG Watch Urbane


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel