Eerste Windows Phone 8 van Nokia komt 5 september


Nokia en Microsoft hebben gezamenlijk de pers uitgenodigd voor een event voor 5 september. Ondanks dat een reden niet gegeven wordt lijkt het duidelijk dat we daar de eerste Windows Phone 8 telefoon van Nokia te zien krijgen.

Middels een keynote zal om vier uur alles duidelijk worden. Eerder al werd door Microsoft veel over Windows Phone 8 uit de doeken gedaan tijdens een speciaal event. Later werd bekend dat Microsoft niet alles had verteld en dat Windows Phone 8 nog enkele 'geheimen' kent. Nokia moest immers ook nog wat te vertellen hebben tijdens de presentatie van haar WP8-product(en).

Nokia Lumia WP8 display

Vooralsnog is nog niet veel bekend geworden over een WP8-telefoon van Nokia. Er is hier en daar wel wat gelekt, maar eenduidig en veel is het nog niet. Er is dus veel om naar uit te kijken. Wel lekte deze 4.3 inch frontpanel uit die van de nieuwst Nokia Lumia moet zijn. Wij herkennen er echter een Samsung Galaxy S III in, en nog geen Lumia. Er zal niets anders op zitten dan te wachten tot woensdag 5 september.

Bron: WPcentral.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel