“Eerste Windows Phone 8 van Nokia is Lumia 910”

· 2 reacties


Binnen Nokia's Remote Device Access programma is de nog onbekende Lumia 910 opgedoken. Dit Windows Phone model zou wel eens de eerste onder Windows Phone 8 kunnen zijn.

Microsoft kondigde Windows Phone 8 aan tijdens een speciaal event eind vorige maand. Dat Nokia met een Lumia-telefoon zou komen draaiend onder WP8 is geen geheim al ontbreken details. De vermelding van deze Nokia Lumia 910 is het eerste concrete bewijs.

Nokia Lumia 910 Windows Phone 8

Tijdens de presentatie van Windows Phone 8 werd ook een Nokia device gebruikt. Het betrof hier overduidelijk om een ontwikkelapparaat dat nooit op de markt zou komen. Van deze Lumia 910 mag verwacht worden dat hij aantrekkelijker en compacter is vormgegeven. Onder de specificaties mag verwacht worden op z'n minst een dual-core processor en een schermresolutie van minimaal 1280 bij 720 pixels. De Lumia 900 kent een schermdiagonaal van 4,3 inch, waarmee Nokia lijkt weg te geven dat het scherm van de Lumia 910 ook minimaal 4,3 inch is.

Eerder nog werd aangenomen dat de Lumia 910 de Europese uitvoering van de inmiddels verkrijgbare Lumia 900 zou zijn. Echter kondigde Nokia de eerst alleen in de VS leverbare 900 ook 'gewoon' aan als Nokia Lumia 900 waarmee aan dit gerucht een einde kwam.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel