Persafbeelding Samsung Galaxy Note II gelekt?

· 7 reacties


Een persafbeelding van de vermeende Samsung Galaxy Note II N7100 lijkt te zijn opgedoken. Dat beweert althans GSMArena die een kopie in handen kreeg. Wij sluiten het niet uit, al lijkt de afbeelding wel ergens op.

Het weergegeven toestel lijkt namelijk op een afgevlakte Galaxy S3. Natuurlijk lijkt dat erg aannemelijk, Samsung leek erg trots op het natuurlijk ontwerp van de S3. Het doet ons echter aan iets anders denken; namelijk dat iemand met wat lichte Photoshop-kennis deze render eenvoudig in elkaar wist te zetten.

Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung Galaxy Note II?

Naast een afbeelding denkt de bron ook enkele specs in handen te hebben. Te weten een 5.5 inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Exynos 4 quadcore-processor draait op een rappe 1,5 GHz en de camera komt uit 8 megapixel. Het hoeft verder niet verwacht te worden dat de opvolger van de Galaxy Note onder het nieuwe Android Jelly Bean draait. De ROM daarvoor is nog niet klaar. Erg lang lijkt dat niet te duren, maar dus wel na de introductie van deze Galaxy Note II.

Bron: GsmArena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel