Samsung Gear S2 smartwatch in het wild gespot


Samsung heeft hem al genoemd en zal hem tijdens de IFA-beurs nader toelichten; de Gear S2. Het ronde horloge onder een eigen besturingssysteem. Een hoge pief bij Samsung heeft een foto ervan op Instagram geplaatst.

Eerlijk is eerlijk; de Gear S2 ziet er goed uit. Tegelijkertijd ziet het horloge eruit als veel andere horloges. Hij valt dus niet meteen op en dat is ergens wel jammer. Kenmerkend aan de S2 is de ring rondom het scherm. De gebruiker kan die draaien om hem te bedienen. Mogelijk teleurstellend voor sommigen is dat het horloge geen gebruikmaakt van Android Wear. In plaats daarvan laat Samsung het horloge onder het eigen Tizen draaien.

Samsung Gear S2
Samsung Gear S2 in het echt

Samsung heeft al diverse teasers verstuurd. Hierin hebben we een glimp gekregen van de interface. Kleine ronde icoontjes lijken op snelkoppelingen naar apps. Voorheen maakte Samsung vooral gebruik van tekstmenu's en tabbladen. Aan die interface is erg veel tijd besteed. Samsung gaf al maanden geleden een SDK vrij zodat ontwikkelaars apps konden schrijven voor het nieuwe horloge. Wat daarvan terecht is gekomen horen we 3 september wanneer Samsung de Gear S2 officieel zal aankondigen en demonstreren. Er gaan geruchten dat er 2 versies zijn; één met SIM-kaart en één zonder.

Bron: Instagram.com


Prijsvergelijker Samsung Gear S2 3G

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Gear S2 3G


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel