Android 7.0 Nougat komt maandag 22 augustus uit

· 1 reactie


Maandag 22 augustus 2016 verschijnt Android 7.0 Nougat. Google lijkt hiermee haar eigen deadline te halen door Nougat nog in augustus te lanceren. Normaliter gaat de introductie van een nieuwe Android-versie gepaard met nieuwe Nexus-toestellen.

Het nieuws over de beschikbaarheid van Android Nougat is niet afkomstig van Google, die hebben nog niets van zichzelf laten horen. Dat deden ze voorheen ook niet dus daar geen verrassingen. Het was het Canadese Telus die met het nieuws kwam. In het verleden brachten ze dat wel vaker dus we zijn geneigd ze hierin te vertrouwen. Zij zeggen dat zowel de Nexus 5X en de 6P op maandag 22 augustus 2016 overgaan naar Android 7.0 Nougat.

Android Nougat update

Die datum lijkt dus het officiële startsein van Android Nougat. Dat is niet alleen goed nieuws voor de die-hard Android-fans. Ook voor fans van Nexus-telefoons lijkt het goed nieuws. De introductie van een nieuwe Android-versie gaat namelijk meestal gepaard met nieuwe Nexus-modellen. Voor dit jaar wordt een duo telefoons van HTC verwacht; één met een 5,5 inch formaat en één van 5 inch. In aanloop naar deze lancering is de Google Nexus 6P inmiddels niet meer in de Play Store verkrijgbaar. Ook dat is een teken dat een opvolger snel in aantocht is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel