Verschenen details Nokia 8 wijzen op camerabeest


Binnen een week wordt een nieuwe Nokia verwacht; de Nokia 8. Details die nu opduiken wijzen op een high-end Android-toestel met maar liefst 3 camera's van 13 megapixel groot. Mogelijk volgt over minder dan een week al bevestiging over deze specificaties.

Uniek is het niet om een telefoon met 13 megapixel selfiecamera te hebben. Onze telefoondatabase telt er momenteel 15 waaronder de Samsung Galaxy J7 (2017) en de Sony Xperia XZs. Het is qua selfiecamera ook niet het hoogste aantal megapixel in een telefoon; dat is 16. Een dergelijk hoge resolutie selfiecamera treffen we aan in maar liefst 10 toestellen waaronder de OnePlus 5 en de HTC U Play. Toch moet de aankomende Nokia 8 het van meer dingen hebben.

Nokia 8 specsNokia 8

Zo wordt een 5,3 inch beeldscherm genoemd met Quad HD-resolutie. Nokia bracht nog niet eerder een telefoon uit met een dergelijk hoge schermresolutie. Achterop treffen we 2 camera's aan beiden met een grote 13 megapixel sensor. De geruchten gaan dat de ene sensor zwart/wit is en de andere kleur. Mogelijk gebruikt Nokia deze opstelling om de kwaliteit van opnames te verbeteren. Qua binnenkant wordt rekening gehouden met een Snapdragon 835-processor van Qualcomm op een vrij bescheiden 1,9 GHz, 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Naar alle verwachting wordt de Nokia 8 op 16 augustus aangekondigd.

(Bron)


Prijsvergelijker Nokia 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
Glossy Blue
€ 599,99 € 599,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel