HTC onthult 30 augustus nieuwe mobiel, mogelijk U12 Life


HTC heeft uitnodigingen verstuurd voor een telefoonpresentatie uit de U-serie. Het gaat mogelijk om de U12 Life waarvan we begin augustus als eerste renders van toonde.

De uitnodiging heeft als titel "Beauty and power meet on August 30th 2018." en laat een grote 'U' zien. Een toestel uit die serie die onlangs nog in de publiciteit was is de U12 Life. Daarvan publiceerden we renders die een opvallend herkenbare achterkant lieten zien. Deze leek namelijk nogal op de eerste generatie Google Pixel die HTC destijds ook maakte.

HTC U12 Life
Iets nieuws van HTC op 30 augustus

Van de U12 Life is al het nodige uitgelekt qua specificaties. Vermoedelijk gaat het om een 6 inch groot toestel met mid-range eigenschappen. Denk aan een Snapdragon 636-processor en dubbele camera achterop. Het moet worden gezegd dat het druk is in de categorie waarop HTC met de U12 Life mikt. En de tijden waar HTC louter haar naam op telefoons kon plakken om ze te verkopen liggen ver achter ons. Het zal dus aankomen op de verkoopprijs, die moet scherp genoeg zijn. HTC lijkt qua kosten al het nodige bezuinigd te hebben, naar verluidt wordt de HTC U12 Life door een ander bedrijf gemaakt. Ironisch genoeg is dat hoe HTC begonnen is; als OEM-fabrikant.


Prijsvergelijker HTC U12 Life

Toon alle aanbiedingen van de HTC U12 Life


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel