Render toont LG V40 ThinQ met 5 camera’s


Verwacht de komende tijd veel telefoons met achterop 3 camera's. Dat klinkt als enorme overkill maar het kan in sommige situaties echt wat toevoegen. LG zal binnenkort met de V40 ThinQ uitkomen met achterop 3 camera's. Maar wat is de volgende stap? Voorop ook meerdere camera's! In totaal telt de V40 ThinQ er daarom 5!

Renders van de V40 ThinQ doken op bij MySmartPrice en tonen een smartphone met groot scherm. LG doet haar best de notch bovenin te verbergen maar wie inzoomt kan er niet omheen. Die notch is nodig om ruimte te maken voor de dubbele selfiecamera. Op zich geen unicum in telefoonland, maar in de combinatie met de triple camera achterop wel.

LG V40 ThinQ
De LG V40 ThinQ met 5 camera's

LG kiest ook voor een prominente opstelling achterop. De drie camera's lijken grofweg even groot waardoor het een flinke verschijning is. Rechts zit nog een LED-flitser met daar onder een ronde vingerafdrukscanner. Geruchten over een LG-toestel met 5 camera's gaan al een tijdje maar duidelijk lijkt nu dat het om de LG V40 ThinQ gaat. Op het homescreen staat de datum "vrijdag 16 november"; mogelijk een subtiele verwijzing naar z'n aankondigingsdatum. Dat is later in het jaar dan de V30 en V30+ van 2017. LG blijft voorlopig gewoon trouw aan de 3,5 millimeter audio-jack; die vinden we ditmaal aan de onderkant. Vorig jaar zat die nog bovenop. Overige specificaties van de LG V40 ThinQ blijft gissen maar een OLED-scherm, uitstekende audiokwaliteiten en de nieuwste Snapdragon 845-processor lijken gegarandeerd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel