Video LG Prada K2 opgedoken


Op de eerder gelekte roadmap van LG zagen we al de Prada K2, een Android-toestel met een groot touchscreen dat in ieder geval groter is dan 4 inch. Nu hebben we een video van het toestel voor je.

De video is helaas erg vaag, maar we zien duidelijk een toestel waarvan de menu-knoppen suggereren dat het om een Android-smartphone gaat. Met een beetje goede wil zie je in deze video het toestel dat eerder opdook in een gelekte roadmap van de Koreaanse fabrikant. Die roadmap bestond overigens uit meer toestellen. In totaal wil LG in de tweede helft van 2011 met 7 nieuwe toestellen komen.

De Prada is in naam de opvolger van twee eerdere toestellen die de naam van het Italiaanse modehuis droegen, maar staat technisch ver van deze toestellen af. De eerder Prada-telefoons waren feature-phones, terwijl het nieuwe toestel een Android-smartphone in het hogere marktsegment moet worden. Net als de eerdere Prada-modellen heeft de K2 een strak en minimalistisch design, waarmee LG een modebewust publiek aan hoopt te trekken.

Bron: Pocketnow.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel