Samsung Galaxy Note 4 heeft dezelfde vingerafdrukscanner als Galaxy S5 en Alpha

· 2 reacties


Volgens een nieuw gerucht krijgt de Note 4 van Samsung dezelfde vingerafdrukscanner van Synaptics als in de Galaxy S5 en Alpha. Toch krijgt de vingerafdrukscanner van de Note 4 een aantal andere trucjes die we nog niet eerder zagen.

We hebben de vingerafdrukscanner van de Galaxy S5 getest dus we kunnen je alvast vertellen over de Note 4. Het identificatieproces luistert redelijk nauw. Je moet je vinger eroverheen schuiven en doe je dat te snel of in een hoek dan mag je nog een keer. Er is wat gewenning voor nodig maar het werkt wel.

Register fingerprints Samsung
Dat wordt weer vingerafdrukken registreren!

Naast het bieden van toegang komt de Note 4 vermoedelijk ook met Private Mode en betalingen met je vingerafdruk. Nieuw is dat je snelkoppelingen naar apps kunt toekennen aan bepaalde vingers. Zo open je met je duim Twitter en met je wijsvinger bijvoorbeeld Facebook. Ook zou Samsung webformulieren voor je willen invullen dankzij je vingerafdruk. Eerder ingevulde inloggegevens worden bewaard en hoef je later niet nogmaals handmatig in te vullen maar worden door een veeg over de homeknop automatisch voor je ingevuld. Samsung kondigt de opvolger van de Note 3 aan tijdens een Unpacked-event op 3 september in Berlijn.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel