Firmware Update Friday - Week 30


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Sony Xperia Z2, Z3 en Z3 Compact en ook nog voor de Honor 3C.

Sony Xperia Z2, Z3 en Z3 Compact - Android 5.1

Maar we beginnen deze week met de Xperia Z2, Z3 en Z3 Compact. Sony gaat voortvarend te werk met haar Lollipop-update en deze week zijn de in 2014 aangekondigde modellen aan de beurt. Naast een fonkelnieuwe Android-versie krijgen de toestellen uitgebreide personaliseer-mogelijkheden, integratie met LinkedIn, diverse camera-verbeteringen zoals een nauwkeuriger Superieur Auto Modus en integratie met Sony's SmartWear-productlijn zoals de SmartWatch 3. Zo kun je na de update het horloge gebruiken als sluiterknop voor de selfiecamera.

Honor 3C - Android 4.4

Honor heeft verder Android 4.4 KitKat beschikbaar gesteld voor de Honor 3C. Deze update komt niet zomaar zelf binnen op het toestel en moet handmatig worden gedownload. Voordeel is wel dat naast een nieuwe Android-versie gebruikers ook meteen EMUI 3.0 krijgen; Huawei's eigen Android-schil. Nu is KitKat al wel een verouderde versie van Android en het is daarom misschien wat opmerkelijk dat deze update nu beschikbaar komt. Hoe het bestand gedownload kan worden en hoe dan precies in z'n werk gaat staat vermeld op de website van Honor.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel