Samsung Tizen-telefoon naar verluidt in het echt gezien


Ja je gelooft het bijna niet maar iemand heeft dus naar verluidt in levenden lijve een Tizen-telefoon van Samsung gezien.

Je hebt het monster van Loch Ness, de verschrikkelijke sneeuwman, de neergestorte UFO van Roswell en je hebt besturingssysteem Tizen. Allen hebben gemeen dat er veel mensen zijn die er wel eens van gehoord hebben, maar nog nooit hebben gezien. En dat ondanks toezeggingen van enkele bedrijven om met Tizen-telefoons te komen. Samsung is één van de grootste drijvende krachten achter het initiatief (dat zeggen ze tenminste) maar schuift lanceringen telkens voor zicht uit.

Samsung Z Gold running Tizen
Samsung SM-Z910F in het goud

Deze Samsung Z werd al een tijdje geleden aangekondigd maar miste z'n deadline waarbij het in de winkel zou komen. Inmiddels wordt niet meer geloofd dat het dit jaar nog gaat gebeuren. Het geloof in Tizen begint hierdoor nog verder af te brokkelen. En het was al niet zo groot. Samsung past Tizen trouwens wel veelvuldig toe in haar smartwatches. Voor enkele producten heeft het hiervoor zelfs Android ingewisseld.

Bron: Tizen Experts


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel