Foto’s tonen Microsoft Surface Duo 2 met triple camera


Er lijken afbeeldingen te zijn verschenen met daarop de Surface Duo 2 van Microsoft. Dit opklapbare toestel lijkt een flinke hardware-upgrade te krijgen waaronder met een drievoudige camera achterop.

Erg goed sloeg de Microsoft Surface Duo niet aan. Dat leek niet te liggen aan de vormgeving en het potentieel. Zo vouwt de Surface Duo volledig open en dicht terwijl soortgelijke foldables zoals de Samsung Galaxy Fold 2 dat niet doen. Maar een telefoon is zoveel meer dan een goed ontworpen scharnier. Het schortte bij de Surface Duo vooral om aan de overige hardware.

Microsoft Surface Duo 2 White
De toekomstige Surface Duo 2 in het wit

En daar lijkt Microsoft volgens de geruchten wat aan gedaan te hebben. Te beginnen bij de camera van de Surface Duo 2. De enkele 11 megapixel camera lijkt ingeruild te zijn voor een drievoudig exemplaar. Welke sensoren Microsoft toepast blijft nog even onduidelijk maar gelet op hoe ver het camera-eiland uitsteekt lijkt het te gaan om een significante update.

Surface Duo 2 specificaties

Andere hardware-upgrades zijn de toekomstige processor; een Snapdragon 888 met 5G-ondersteuning. Ook NFC lijkt ditmaal aanwezig, iets wat op z'n voorganger van de Microsoft Surface Duo 2 nog ontbrak. Ook problematisch aan de eerste Surface Duo was z'n stevige prijs, of die aangepast is valt nog te bezien.

Microsoft Surface Duo 2 in BlackMicrosoft Surface Duo 2 in BlackMicrosoft Surface Duo 2 in Black

Uit de foto's maken we verder op dat er zowel een witte als een zwarte uitvoering van de Surface Duo 2 uitkomt. Wanneer we deze in de winkel mogen verwachten wordt pas bekend zodra hij officieel is. Mogelijk gebeurd dat vroeg in het najaar.

Ontvang een e-mail wanneer de Surface Duo 2 verkrijgbaar is

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel