Officiële persrenders van Samsung Galaxy A8 bevestigen dun toestel


Het lijkt niet lang meer te duren voordat Samsung de Galaxy A8 aankondigt. De officiële renders lijken te zijn gelekt en die bevestigen wat we eigenlijk al wisten: de A8 wordt de dunste Galaxy-telefoon die Samsung ooit gemaakt heeft.

De eerste geruchten over de Galaxy A8 dateren alweer van een poos geleden. En al meteen werd duidelijk dat het om een dun toestel ging. Direct al werd duidelijk dat met een dikste punt van 5,9 millimeter het hier om de dunst Galaxy-telefoon ooit ging. Inmiddels weten we ook dat de camera 16 megapixel plaatjes schiet en voorzien is van een f/1.9 lens. De homeknop bevat verder een vingerafdrukscanner en het Full HD-scherm meet 5,7 inch in doorsnede.

Samsung Galaxy A8 renderSamsung Galaxy A8 render

Binnenin ligt een batterij van 3.050 mAh groot die voornamelijk aangesproken wordt door de Qualcomm Snapdragon 615-processor. Dat is een 64-bits processor die beschikt over acht cores. Het werkgeheugen waarover die mag beschikken is 2 GB groot. De bron waar bovenstaande plaatjes van afkomstig zijn heeft ze inmiddels verwijderd. Dat hoeft nog niet veel te zeggen. Mogelijk horen we 17 juli of de informatie klopt. Dan moet volgens de geruchten dit toestel officieel aangekondigd gaan worden. Verwachte verkoopprijs bedraagt ongeveer 440 euro. De Galaxy A8 komt dan samen met de Galaxy A7, A5 en A3 in de nieuwe A-serie terecht.

Bron: @stagueve


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel