Samsung Galaxy Alpha mogelijk op 4 augustus aangekondigd


We hebben een mogelijke datum waarop Samsung de Galaxy Alpha aankondigt. Volgens de laatste geruchten gaat dat maandag 4 augustus gebeuren. Dat lijkt erg vroeg, vooral omdat Samsung nog geen uitnodiging de wereld in heeft gestuurd.

Opgesomd hebben we het over een 4,8 inch groot toestel met een HD-resolutie (720p), 32 GB aan niet uitbreidbaar geheugen en met een vingerafdrukscanner. En alhoewel de Galaxy Alpha het moet gaan opnemen tegen de iPhone 6 hebben we het niet over dezelfde killer Prime die we voorheen als de Galaxy F aanduidde. Dat toestel moest helemaal van metaal zijn, met een Quad HD-scherm zijn uitgerust en onder een Snapdragon 805 draaien. De Alpha beschikt slechts over een metalen rand, de achterzijde is nog steeds van plastic.

Samsung Galaxy Alpha
De vermeende Samsung Galaxy Alpha

Nu hebben we wel de Galaxy S5 LTE-A (een variant op de Galaxy S5), maar die is dan weer niet van metaal. Er lijkt dus nog een toestel in het vat te zitten, al is even onduidelijk welke en wanneer die uitkomt. Mocht Samsung de Alpha uitbrengen om het op te nemen tegen het nieuwe vlaggenschip van Apple dan lijkt het toestel op voorhand al wat matig. We hebben dus vooralsnog geen enkel idee wat Samsung in gedachten heeft met de Galaxy Alpha. Mogelijk komt daar begin volgende week dus verandering in.

Bron: Sammobile.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel