“Specificaties Sony Xperia i1 Honami bevestigd”

· 4 reacties


Over iets meer dan een maand wordt de Sony Xperia i1 'Honami' verwacht. De exacte specificaties lijken nu ook binnen te zijn met een 20,7 megapixel ExmorRS-camera, 5 inch Full HD display en een 2,2 GHz Snapdragon 800-processor.

Dat is althans de conclusie van ePrice die zegt een lijst met specificaties op de kop te hebben getikt. Vooral de cameraresolutie valt door de vele megapixel erg op, al is het niet zoveel als de Lumia 1020. Ook de toegepaste sensor lijkt kleiner; 1/2.3 inch tegen 1/1.5 inch van de Lumia 1020. Toch moet deze sensor in theorie flink wat betere foto's schieten dan hedendaagse telefoons waarmee hij meer in lijn ligt met point-and-shoot camera's.

Sony Xperia i1 Honami specs

Sony past flink wat van haar technieken toe in de Xperia i1 waaronder Triluminos (beeldscherm), ExmorRS (sensor), Bionz (image processor) en zelfs een hoogwaardige Sony G-lens. De batterij telt drie duizend mAh, er is 2 GB aan RAM en de Snapdragon 800-processor draait op geen misselijke 2,2 GHz. De behuizing is 8,3 millimeter dun en is zoals we dat van Sony gewend zijn waterbestendig (IPX5/7).

Bron: ePrice


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel