“Sony i1 Honami schiet video in 4K”

· 5 reacties


Uit een system dump van de nog uit te brengen Sony i1 Honami blijkt dat het apparaat video kan opnemen in de hogere 4K-resolutie. Dat zijn 4.000 bij 2.000 pixels. Bovendien zou er een nieuwe UI in de maak zijn.

Echter is de gebruikersinterface nog steeds te herkennen van vorige modellen. Het blijkt dus meer te gaan om kleine wijzigingen in plaats van een radicale vernieuwing. Zo is het virtuele toetsenbord onder handen genomen en is er een nieuwe Walkman-app.

Honami screenshots

Naast deze screenshots is er meer informatie opgedoken over de camera. Het blijkt inderdaad om een 20 megapixel camera te gaan die foto's schiet in een maximale resolutie van 5248 x 3936 pixels. Er is een maximale ISO van 12.800 en Sony's eigen Steadyshot-beeldstabilisatie. Er zou ook een nieuwe multishot-modus aanwezig zijn genaamd Timeshift dat wel wat lijkt op BlackBerry's Time Shift.

Sony Honami i1 press render

Tot slot zijn er wat lijkt op persrenders opgedoken zodat we een nog beter beeld krijgen van hoe de Sony i1 eruit moet komen te zien. Gelet op de hoeveelheid informatie die opduikt van het toestel lijkt een officiële aankondiging niet ver weg. Toch gaan wij ons niet wagen aan een voorspelling, we zullen het simpelweg moeten afwachten.

Bron: Xperiablog.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel