Sony i1 ‘Honami’ superphone laat zich in high-res fotograferen


Sony's nieuwe vlaggenschip, de i1 Honami, kennen we al van uitgelekte informatie en ook een blurry afbeelding is inmiddels binnen. Maar er zijn nieuwe foto's opgedoken, ditmaal in een veel hogere resolutie.

Zodoende krijgen we een veel beter beeld van Sony's nieuwe vlaggenschip. Vermoedelijk krijgt dit model de naam i1 mee en beschikt het over specificaties als een Snapdragon 800 processor, een 5 inch Triluminos-display en een 20 megapixel camera met Xenon-flitser. Qua uiterlijk lijkt het model erg op de Xperia Z. Overigens zijn er ook bronnen die spreken over een 13 megapixel camera in plaats van 20.

Sony i1 Honami

Aan de afbeeldingen maken we op dat de i1 een metalen omhulsel krijgt, een achterzijde met een licht relief van leer en speakers die in de uiteinden zijn verwerkt. Verder zien we een fysieke cameraknop. Over de lanceerdatum bestaat nog veel onduidelijkheid. Sony heeft nog voor 4 juli een persconferentie in Parijs staan. Mogelijk gaat het slechts om een demonstratie van de eerder aangekondigde Xperia Z Ultra. Het is waarschijnlijker dat Sony wacht tot september voor het deze i1 daadwerkelijk aankondigt. Via de bronlink tref je trouwens nog veel meer beeldmateriaal aan van Sony's nieuwste mobiel.

Bron: Justamp


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel