Blurry afbeelding Sony i1 Honami superphone opgedoken


Je kent ze wel, van die wazige afbeeldingen die met een aardappel lijken te zijn genomen waarop een onaangekondigde telefoon zichtbaar is. Meestal is het om te verbloemen dat ze nep zijn. Of dat met deze i1 Honami ook zo is moet nog maar blijken.

We weten namelijk al langer dat Sony met een monster van een telefoon bezig is genaamd 'Honami'. Dit toestel zou naar verluidt een 20 megapixel Exmor RS-camera meekrijgen, al wordt inmiddels ook 13 megapixels genoemd. De overige specificaties lijken even stevig; 5 inch Full HD Triluminos display, Snapdragon 800 op 2,3 GHz en 3.000 mAh batterij met verbeterde STAMINA-modus.

Sony i1 Honami

De Honami moet het beste van Sony bevatten, waaronder een BIONZ image processor en een S-Master MX Mobile Audio Amplifier. Er zijn ook wat ongeloofwaardige specs. Zo spreekt de bron over verwisselbare lenzen, iets wat we momenteel alleen van spiegelreflex- en systeemcamera's kennen. Iets wat we eerder aannemen is dat de Honami doet aan lossless zoom, iets wat we ook kennen van de PureView-telefoons van Nokia. Ook de Honami moet water- en stofbestendig worden, iets wat zelfs zonder een apart afdekklepje voor de audio jack-poort moet lukken. Een mogelijke releasedatum is er ook al; najaar 2013. Nog heel even geduld dus.

Bron: Svartling.net


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel