LG voegt 4 modellen toe aan X-serie; Power, Mach, Style en Max


LG voegt 4 modellen toe aan X-serie; Power, Mach, Style en Max

LG vond de tijd rijp om vier nieuwe modellen toe te voegen aan haar X-serie. De X power, X mach, X style en X max kennen ieder unieke eigenschappen bovenop een lage prijs. Ze moeten ergens vanaf juli 2016 in de winkel liggen.

De LG X-serie bestond al uit de X screen en X cam. Met deze aankondiging verdrievoudigt dat aantal meteen naar 6. Modellen uit deze X-serie onderscheiden zich veelal op één belangrijk punt. In het geval van de X power is dat de grote batterij, bij de X mach de snelle processor, de X style het verfijnde uiterlijk en de X max het grote beeldscherm. Door juist één functie uit te vergroten weet LG de kosten laag te houden voor de uiteindelijke klant. Die kan dan voor relatief weinig geld toch een smartphone uitzoeken die het beste bij hem past.

Red je de dag meestal niet met je huidige smartphone dan kan de LG X power uitkomst bieden. Ingebouwd is een flinke batterij van 4.100 mAh groot. Ondanks dat is de power toch maar 7,9 millimeter dun. Het kan dus wel; een compacte telefoon met een dikke batterij. Het toestel ondersteunt snelladen voor als hij toch leeg raakt en je snel weer vooruit wilt.

LG X mach en X power
De X mach en X power

De LG X mach moet je kiezen als je onderweg verzekerd wilt zijn van de snelste downloadsnelheden. De ingebouwde 4G-modem ondersteunt namelijk het veel snellere categorie 9 LTE waarmee je bestanden, filmpjes en data veel sneller kunt binnenhalen. De processor van 1,8 GHz is ook niet verkeerd en de schermresolutie komt uit op een vlaggenschip-waardige Quad HD. Verwacht dus haarscherpe beelden.

De LG X style is weer bedoeld voor mensen die een ontzettend dun toestel belangrijk vinden. De elegante lijnen moeten haar extra aantrekkelijk maken. Tot slot kun je gaan voor de LG X max voor als je telefoonscherm niet groot genoeg kan zijn. Veel meer specificaties dan dit zijn nog niet bekend. Daar komen we echter snel genoeg achter want de eerste exemplaren worden al aan het eind van deze maand in de winkels verwacht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel