“Motorola kondigt 2 augustus de One Power en Z3 Force aan"


Motorola heeft uitnodigingen verstuurd voor een productaankondiging. Vermoedelijk gaat het om de Motorola One Power; een toestel met 19:9-scherm met bovenin een notch. Mogelijk toont moederbedrijf Lenovo naast de onder Android One draaiende One Power ook de versterkte Moto Z3 Force.

Geruchten over de Motorola One Power met Android One gaan al een tijdje. Zelfs beelden van het toestel hebben ons al bereikt. Die laten een overigens zeer herkenbaar toestel zien; een groot scherm met dunne schermranden en bovenin een notch. De achterkant lijkt van glas te zijn gemaakt (mogelijk om draadloos laden mogelijk te maken) en de dubbele camera is onder elkaar in de linkerbovenhoek geplaatst.

Motorola 2 augustus 2018

Of het toestel straks daadwerkelijk als "One Power" door het leven zal gaan is nog maar de vraag. De afgelopen weken zoemde ook de eenvoudiger naam "Motorola One" rond. Het is ook goed mogelijk dat er meerdere varianten van uit komen. Interessant is dat het bedrijf naast de One mogelijk nog een ander toestel wil introduceren; de Motorola Moto Z3 Force. Motorola gebruikt de Force-naam doorgaans voor de iets steviger uitvoering van een bestaand model. Denk dan aan iets betere schok- en valbestendigheid.

Motorola One en Motorola One Power
Link de Motorola One, rechts de One Power

Zelf vermoeden we dat Motorola dit toestel achter de pet houdt om tijdens een later event openbaar te maken. Voor nu moeten alle ogen op de 'One' gericht zijn, is onze gedachte. Het is overigens niet de eerste keer dat Motorola een Android One-toestel uitbrengt, het bracht van de Moto X4 ook al een variant uit onder het Android One-programma. Het heeft dus ervaring op kunnen doen en als het op 2 augustus inderdaad met meer(dere) Android One-toestellen uitkomt dan ligt het voor de hand dat het net als Nokia hier flink op wil inzetten.

(foto)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel