Preview verschenen van onaangekondigde Motorola Moto One

· 2 reacties


Er is een preview verschenen van een nog onaangekondigd Motorola-toestel. Het gaat om de Moto One, een smartphone onder het Android One-programma en met een scherm-notch bovenin.

Het lijkt er misschien op dat de Motorola Moto One de eerste is met Android One maar schijn bedriegt. Het bedrijf bracht van de Moto X4 ook een Android One-versie uit al wordt die hier niet verkocht. De nu opgedoken Moto One is wel Motorola's eerste met een notch bovenin het scherm. Dat laatst lijkt vandaag de dag een vereiste om een concurrerende smartphone neer te zetten. Van ons mag het zolang het maar iets toevoegt en helaas ontbreekt het daar de laatste tijd nogal eens aan.

Motorola Moto One voorkant

De bron benadruk dat er nog onduidelijkheid bestaat over de uiteindelijke naam, hij zou ook zomaar de Motorola Moto One Power kunnen heten. Duidelijk wel is dat achterop de vingerafdrukscanner zit en daar vinden we ook een dubbele camera die net als de iPhone X boven elkaar gemonteerd is. Als je als bedrijf dan toch aan het kopiëren geslagen bent dan kun je het maar beter goed doen, zo is de gedachte.

Motorola Moto One achterkant

Onderop zien we nog een dubbele gril wat suggereert dat er stereo-geluid uit komt. Dat is overigens nog maar de vraag. Wel lijkt een audio-jack aansluiting om je eigen koptelefoon aan te sluiten te ontbreken. Waar zagen we dat nog meer? Qua overige specificaties wordt gegokt op een scherm van tussen de 6 en 6,2 inch groot, dubbele 12 megapixel camera, 8 megapixel selfieschieter, Snapdragon 636-processor en een batterij van tussen de 3500 en 4000 mAh groot.

Motorola Moto One onderkant

Het is nog onduidelijk wanneer de Moto One aangekondigd wordt maar volgens techinfoBiT kan dat de komende maanden gebeuren. We wachten nog even de officiële lancering af voordat we een definitief oordeel vellen over deze Moto One. Zodra dat gebeurt dan lees je hier meer.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel