Google Pixel 9 hoesje al te koop, toestel zelf nog niet


Google zelf moet de Pixel 9 nog aankondigen, maar wie alvast een hoesje daarvoor wil kopen kan daarvoor terecht bij een Amerikaanse webshop.

Makers van hoesjes krijgen vaker inzage in het ontwerp van toekomstige telefoons. Dat helpt ze voor te bereiden op wat komen gaat. Het is echter niet de bedoeling dat ze die hoesjes voor de officiële lancering te koop zetten. Iets wat Thinborne nu wel doet.

Google Pixel 9 Case from Thinborne
Alvast hoesje voor de Pixel 9 te koop gezet

Of dit Texaans bedrijf ook echt de bouwtekeningen van Google heeft ontvangen, of dat dit slechts een marketingstunt is weten we niet. Duidelijk is wel dat het ontwerp van de hier getoonde Pixel 9 overeenkomt met eerdere berichten en afbeeldingen.

Weer geen Qi2 voor Pixel

Zo gaat het ontwerp van de camerabalk op de schop. Ook lijkt getuige de afbeelding (wederom) Qi2 te ontbreken. Deze met MagSafe compatible standaard werkt met ingebouwde magneten om draadloze opladers beter uit te lijnen. De magneten zitten wel in het hoesje en dus niet in het toestel.

Als eerste de Google Pixel 9 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Android 15

Google kondigt de Pixel 9-serie hoogstwaarschijnlijk begin van het najaar van 2024 aan. Dit zal vermoedelijk gelijktijdig met de start van Android 15 gebeuren. Het is daarom niet verwonderlijk dat de Pixel 9 de eerste verkrijgbare smartphone met Android 15 zal zijn.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel