LG belooft naast update voor G6 ook nieuw model; G6+


Voor wie de LG G6 nog niet high-end genoeg was komt LG nu met de G6+. Het toestel is vrijwel gelijk aan de G6 maar krijgt een opslaggeheugen van 128 GB, draadloos opladen en hij wordt standaard geleverd met een koptelefoon van B&O Play.

Over de aanwezigheid van draadloos laden meldt LG nog wel dat dit per land kan verschillen. Afwachten is dus of bij ons de LG G6+ over draadloos Qi laden beschikt. De G6+ wordt verwacht in de kleuren Optical Astro Black, Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. Wanneer LG deze licht geüpgrade G6 naar Nederland brengt en hoeveel hij moet kosten werd niet bekend gemaakt. Wij stellen vooral het ruimere opslaggeheugen op prijs, iets wat ons in de G6 review al een tikkeltje tegenviel.

LG G6+ colors
De LG G6+ in al zijn kleuren

Naast een geheel nieuw model kwam LG ook met enkele wijzigingen voor de bestaande G6 en wel in de vorm van een toekomstige software update. Vanaf juli zal het bedrijf namelijk een update uitrollen die het toestel veiliger en gebruiksvriendelijker moeten maken, aldus het bedrijf. Zo is één nieuwe functie Face Print, waarbij het omhoog houden van het toestel voor je gezicht genoeg moet zijn om hem te ontgrendelen. LG belooft dat dit snel en energiezuinig werkt en het is een alternatief op de in onze ogen meer dan prima vingerafdrukscanner. De nieuwe update waarschuwt ook of je per ongeluk een vinger houdt voor de lens (Covered Lens). Een perfecte foto die verpest wordt door een vinger is altijd zonde. Ook belooft LG een energiezuinig toestel en twee nieuwe kleuren; Optical Marine Blue en Optical Terra Gold. Bijzonder aan die twee is dat het logo aan de voorzijde verdwijnt waardoor de focus meer op het grote FullVision-scherm gelegd wordt.


Prijsvergelijker LG G6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
White
€ 680,22 € 680,22   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel