Motorola Moto E4 en E4 Plus nog voor lancering in de verkoop


Nog voordat Lenovo ze officieel heeft aangekondigd belanden de Motorola Moto E4 en E4 Plus in de Nederlandse winkel voor een bedrag van respectievelijk 149 en 179 euro.

Dat de lancering van de Motorola Moto E4 en E4 Plus aanstaande was bleek eerder al toen vrijwel al het persmateriaal van beide uitlekte. Gelukkig kunnen we melden dat de eerder verschenen specs vrijwel helemaal klopt. Zo worden beide 'instappers' inderdaad geleverd met 16 GB aan opslaggeheugen en draaien beiden een 1,3 GHz quad-core processor van het type MediaTek MT6737.

Motorola Moto E4 en E4 Plus
Links de Moto E4+, rechts de E4

Nu komt het wel vaker voor dat onofficiële telefoons vroegtijdig in winkels verschijnen, het moment is wel opvallend. Zowel bij Belsimpel.nl als Mobiel.nl verschijnen de Moto E4 Plus, bij Belsimpel.nl zien we daarnaast ook nog de Moto E4 terug. Zowel in het grijs (Iron Grey) als in het goudkleurig (Fine Gold). Mobiel.nl heeft de E4 Plus momenteel zelfs op voorraad wat al helemaal bijzonder is voor een nog niet officieel aangekondigde telefoon. We verwachten eigenlijk ieder moment een persbericht in onze inbox. Bijzonder aan deze nieuwe instappers is de aanwezigheid van een naar voren gerichte vingerafdrukscanner, een selfieflitser en een grotendeels aluminium behuizing. De E4+ blinkt nog extra uit vanwege z'n iets grotere HD-beeldscherm van 5,5 inch en z'n indrukwekkende 5.000 mAh batterij. Daarmee staat hij na de Lenovo P2 op een gedeelde tweede plek met de Acer Liquid Zest Plus als mobiele telefoon met dikste batterij.


Prijsvergelijker Motorola Moto E4

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto E4


Prijsvergelijker Motorola Moto E4 Plus

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto E4 Plus


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel