Toshiba Thrive-tablet krijgt lanceerdatum en prijs


Nu we eindelijk weten dat Toshiba's tablet de naam 'Thrive' meekrijgt is het fijn te weten wanneer we deze tablet op de markt kunnen verwachten. En naar nu blijkt hoeven we niet lang te wachten.

De Toshiba Thrive, die voorheen ook onder de naam 'Regza' bekend stond, zal naar verwachting halverwege juli in de winkel liggen. De 10.1-inch tablet komt in drie verschillende uitvoeringen; 8, 16 en 32 GB aan intern geheugen.

Toshiba Thrive angle
Toshiba Thrive

De Thrive draait onder Android Honeycomb versie 3.1. Het touchscreen met een 16:10 breedbeeld-verhouding kent een resolutie van 1280 x 800 pixels. Qua processor is gekozen voor een dualcore Nvidia Tegra 2. Waar de Toshiba Thrive écht in uitblinkt is z'n aansluitmogelijkheden. Naast de gebruikelijke audiojack is er een volwaardige USB 2.0 en HDMI-aansluiting alsmede een miniUSB-poort. Maar een SD-kaart is ook geen probleem. En door de stereo speakers met SRS-technologie denken we dat de Thrive ook aardige ogen zal gooien op multimediagebied. En dan vergeten we de dual camera-mogelijkheden voor het gemak maar even (5 megapixel aan de achterzijde, 2 megapixel aan de voorzijde).

Concurrerende prijs

Prijzen beginnen bij 300 EURO voor het 8 GB model en lopen op naar 330 en 400 EURO voor respectievelijk het 16 en 32 GB model. Hiermee krijgt de Thrive een interessante en concurrerende prijs mee, mocht het bedrijf echter besluiten de tablet hier uit te brengen.

Bron: TheToshibaTablet.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel