Aanwijzingen voor iPad 3 aangetroffen in iOS 5


De toestelprofielen van iOS 5 zijn inmiddels aan een grondig onderzoek onderworpen. Daarbij is een nieuwe tablet ontdekt: de iPad 3. Een echte verrassing is dit niet, het ligt in de lijn der verwachting dat er begin 2012 een nieuwe iPad komt.

Door handige onderzoekers zijn twee profielen gevonden, één voor de iPad 3,1 en één voor iPad 3,2. Het gaat daarbij niet om twee iPads, want voor de iPad 2 waren er drie verschillende profielen, namelijk een WiFi-versie, een GSM-3G-versie en een CDMA-versie. De laatste is bedoeld voor de Amerikaanse markt. Gezien het feit dat van de iPad 3 nog maar twee versie heeft, is de verwachting dat de GSM-3G-editie en de CDMA-versie worden samengevoegd in tablet die beide ondersteunt.

Ook een iPhone

De iPad 3 komt naar verwachting aan het begin van 2012 op de markt. Tussen de eerste en de tweede iPad zat een jaar, en het is de verwachting dat dat ook deze keer het geval zal zijn. Behalve profielen voor een nieuwe iPad, werden ook profielen gevonden voor een nieuwe iPhone. Ook hierbij waren geen verrassingen.

Bron: Uberphones.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel