Nokia lekt C2-06, dual-SIM featurephone

· 2 reacties


Nokia heeft per ongeluk de C2-06 op haar eigen website geplaatst. Een afbeelding van het toestel sierde een artikel over IPv6. Het gaat om ene sliderphone met dual-SIM.

De C2-06, die ook als C2-02 op de markt zou kunnen komen, dook al eerder op in India. Het toestel staat in de Touch-and-Type-lijn van de Finse mobieltjesfabrikant, en draait op het beproefde S40-besturingssysteem. Toestellen in de Touch-and-Type-serie hebben zowel een numeriek toetsenbord als een touchscreen, en zijn zo op meerdere manieren te bedienen. De C2-06 is daarnaast een sliderphone. Het toetsenbord schuift onder het beeldscherm. De afbeelding op de Nokia-site is inmiddels aangepast.

C206

Het is niet waarschijnlijk dat dit toestel naar Nederland komt. Toestellen die twee SIM-kaarten ondersteunen zijn vooral populair in Rusland en het Verre Oosten. Veel operators in Rusland dekken niet het hele land, waardoor mensen die veel reizen een abonnement bij meerdere operators hebben, zodat zij altijd bereikbaar zijn. Dual-SIM toestellen zijn daarom erg populair in dat land.

Bron: Conversations.nokia.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel