Aanwijzingen voor vingerafdrukscanner in Moto X (2015)


Er is een afbeelding opgedoken van de nieuwe(re) Motorola Moto X. Een echt kant-en-klaar product is het nog allerminst maar wat opvalt is een extra uitsparing, mogelijk voor een vingerafdruklezer. Motorola zou al langer met dit idee spelen.

We brengen je terug naar de introductie van de Nexus 6 die ook door Motorola is gemaakt. Voordat dit gigantische toestel werd aangekondigd ging het gerucht dat achterop een vingerafdrukscanner zou zitten. Groot was de verrassing dat die ontbrak toen eenmaal het toestel werd aangekondigd. Later werden bewijzen gevonden in de broncode van Android dat de Nexus 6 deze wel degelijk zou krijgen.

Motorola Moto X 2015

Motorola lijkt het idee van vingerafdrukken niet los te hebben gelaten en wil het nu mogelijk introduceren in de derde generatie Moto X. Op de achterkant zit een extra uitsparing waarachter een dergelijke sensor schuil zou kunnen gaan. De meeste andere fabrikanten passen hun scanner juist in de voorzijde toe, verwerkt in de homebutton. Andere specificaties die de Moto X 2015 mogelijk heeft zijn een 5,2 inch Quad HD-scherm, een Snapdragon 810-processor met 4 GB aan werkgeheugen, een 16 megapixel camera en het nieuwe USB type C. Mogelijke lanceerdatum is augustus/september.

Bron: My Drivers


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel