Nokia geeft startsein verkoop Lumia 925

· 3 reacties


Vandaag is de officiële aftrap van de verkoop van de Lumia 925 van Nokia. Met een metalen body en PureView-camera moet de Lumia 925 Nokia een nieuwe boost geven. De verkoop begint in Duitsland en verspreidt zich van daaruit verder.

Vreemd genoeg hebben wij nog geen enkele Nederlandse webshop gevonden die alvast de Lumia 925 heeft opgenomen. Zo weten we ook nog niet wanneer wij Nederlanders aan de beurt zijn. Voorlopig zit er dus niets anders op dan naar Duitsland te rijden als je een Nokia Lumia 925 wilt.

Nokia Lumia 925
De nieuwe Nokia Lumia 925

De camera-specs van de Lumia 925 lijken niet gewijzigd ten opzichte van de Lumia 920, maar schijn bedriegt. De onderliggende lens is wel degelijk aangepast en vangt nu nog meer licht op waarmee je dus in het donker ook prima foto's schiet. Bovendien zorgt nieuwe software waaronder Best Shot en Action Shot altijd voor een prima opname.

Nokia Glance Screen
Glance Screen

Glance Screen

Een andere nieuwe functie is Nokia's eigen Glance Screen. Hiermee krijg je door een simpele dubbele tik op het scherm in standby de tijd en het batterijniveau. Voorheen moest je het toestel ontwaken via een knop. Glance Screen is voorlopig alleen beschikbaar voor de Lumia 925 maar komt uiteindelijk ook naar andere Nokia's onder Windows Phone 8 dankzij de eerder aangekondigde Amber-update.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel