Samsung kondigt cameraphone Galaxy S4 zoom aan na zoveelste lek

· 2 reacties


Nadat eerder vanochtend een uitvoerige review van de Galaxy S4 zoom gepubliceerd werd heeft Samsung de cameraphone maar officieel aangekondigd. Het was het zoveelste lek over een nog niet aangekondigde telefoon.

We hielden eerlijk gezegd rekening met een release op de 20e van juni maar als vrijwel alles al bekend is van de Galaxy S4 zoom heeft het geen zin om nog langer geheimzinnig te doen. Dit wil niet zeggen dat de S4 zoom geen interessant toestel is. Het is de eerste telefoon met 10x optische zoom (24 - 240 mm) en optische beeldstabilisatie. De CMOS-sensor is 16 megapixels groot en er is een Xenon-flitser aanwezig. De camera is volgens Samsung eenvoudig via de nieuwe Zoom Ring te bedienen.

Samsung Galaxy S4 zoom
De Galaxy S4 zoom is zowel een digitale camera als een telefoon

Dit alles heeft wel een prijs. De Samsung Galaxy S4 zoom is namelijk geen kleine telefoon. Het toestel is 15,4 millimeter dik en weegt 208 gram. Naast ogenschijnlijk uitstekende camerakwaliteiten krijg je een Android 4.2 Jelly Bean op een 4,3 inch qHD-beeldscherm en met een dualcore Exynos-processor op 1,5 GHz.

Photo Suggest en In-Call Photo Share

Bovendien zitten er speciale camerafuncties op het toestel zoals Photo Suggest en In-Call Photo Share waarmee fotobibliotheken van anderen geraadpleegd kunnen worden en via MMS foto's naar anderen gestuurd kunnen worden waarmee je op dat moment aan het bellen bent. Daarnaast krijgt ook de Galaxy S4 zoom functies die we op andere S4-modellen zien zoals Group Play en HomeSync. De Galaxy S4 zoom komt in een 3G en LTE-versie op de markt. Wanneer dit gebeurt en welke adviesprijs hij meekrijgt is nog onbekend.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 zoom

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 zoom


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel