Ook specificaties Samsung Galaxy S4 mini, Zoom en Active binnen


Gisteren brachten we je de vermoedelijke specificaties van de Galaxy Ace 3, vanavond kunnen we je trakteren op de specificaties van de Galaxy S4 Zoom, S4 mini en de S4 Active.

Van het drietal zal vermoedelijk de Galaxy S4 mini de meeste aandacht krijgen. Of dat terecht is is maar de vraag, vooral als je naar de specificaties van de Galaxy S4 Zoom kijkt. Het toestel zal z'n naam blijkbaar eer aan gaan doen dankzij de aanwezigheid van 10x optische zoom. De vorige Samsung die optisch kon inzoomen was de G800, een telefoon uit 2007(!).

Samsung Galaxy S4 mini specs

Verder lijkt de Zoom erg veel op de S4 mini met zaken als een 4,3 inch qHD-beeldscherm, een 1,6 GHz dualcore processor en natuurlijk Android Jelly Bean. Grote verschil is natuurlijk de camera, naar verluidt een 16 megapixel camera met 10x optische zoom. Kijken we naar de S4 mini dan krijgt die een Qualcomm Snapdragon 400 processor mee die op 1,7 GHz geklokt is.

Galaxy S4 Active

Blijft over de Galaxy S4 Active, een waterdichte versie van de S4. Hiervan was eerder al bekend geworden dat deze de beschikking krijgt over een 5 inch Full HD display, een 1,9 GHz quadcore processor. Nu weten we ook dat hij over LTE (4G) en een stevige 2.600 mAh batterij beschikt. Vermoedelijk dat we al deze telefoons tijdens het event op 20 juni zullen zien. En dan te bedenken dat het bedrijf ook nog Windows's Ativ-producten gaat tonen.

Bron: Hi-tech.mail.ru, AllAboutSamsung


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel