Specificaties Samsung Galaxy Ace 3 binnen?

· 2 reacties


Hij is nog niet aangekondigd maar een Russische site claimt de specificaties van de Ace 3 al binnen te hebben. En omdat er binnenkort nieuwe Galaxy's worden aangekondigd hebben wij daar wel oren naar.

Zo hebben de Galaxy Ace-toestellen zich door de jaren heen wel bewezen. Instap Galaxy's voor prijzen die doorgaans tussen de 100 en 150 euro liggen. Een ander gegeven is dat de Ace's door de jaren heen steeds groter worden. Zo had de eerste Galaxy Ace een scherm van 3,5 inch, de Ace 2 mocht het doen met een 3,8 inch display. Het is dan niet verwonderlijk dat deze nog onaangekondigde Ace 3 een scherm van 4 inch meekrijgt.

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 Onyx Black
Krijgt de Ace 2 snel een opvolger?

Andere specificaties van deze Ace 3 GT-S7270 zijn een 1 GHz dualcore processor, een 5 megapixel camera en een 1.500 mAh grote batterij. En als de geruchten kloppen is de behuizing eindelijk dunner geworden dan 10 millimeter. Al met al dus een bescheiden upgrade van de bestaande Galaxy Ace 2. Vermoedelijk dat de Ace 3 een kijkje komt nemen tijdens Samsung's Premiere event op 20 juni in Londen. Hier wordt ook de aankondiging van de Galaxy S4 mini verwacht.

Bron: Hi-tech.mail.ru


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel