Nieuwe Samsung Galaxy Ace 3 is nette upgrade van bestaande Ace


Samsung heeft zojuist de derde generatie van de Galaxy Ace officieel aangekondigd. Met de Galaxy Ace 3 brengt Samsung de rijke gebruikerservaring van Android Jelly Bean en Samsung's eigen TouchWiz naar een breed publiek.

In een notendop is de Galaxy Ace 3 een 4 inch Android 4.2 Jelly Bean-toestel met een dualcore processor en 5 megapixel camera. Maar hij is tevens voorzien van Samsung's eigen 'slimme functies' zoals S Translator, S Travel, Smart Stay en S Voice. Dergelijke functies zagen we eerst alleen op de meer duurdere modellen maar Samsung brengt ze steeds vaker ook naar haar lager geprijsde telefoons.

Samsung Galaxy Ace 3
De nieuwe Samsung Galaxy Ace 3

De Ace 3 is hiermee een interessante update van de bestaande Ace 2. De Samsung Galaxy Ace 3 komt in een 3G en LTE-variant uit en bovendien nog in een Dual SIM-versie. Vooral vanwege de komst van een 4G-versie is het een interessant instapmodel onder LTE. Welke van de drie allemaal naar Nederland komen is nog onbekend. Dat is niet het enige wat Samsung nog achterhoudt, ook prijzen zijn namelijk nog niet bekend gemaakt.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Ace 3 S7270

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Ace 3 S7270


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel