Firmware Update Friday - Week 23


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Asus PadFone 2 en een alvast aangekondigde update voor de Galaxy S4.

Asus PadFone 2 - v10.4.16.8

De enige update die wij hebben kunnen vinden die relevant voor Nederlandse bezitters is is voor de PadFone 2. De update weegt grofweg 700 MB dus haal het niet in je hoofd dit even in de trein via je operator binnen te halen. Denk niet dat je van Android 4.1 naar 4.2 gaat, dat zit er namelijk niet in. Het gaat volgens berichten voornamelijk om performance-verbeteringen en bugfixes. De update binnenhalen is trouwens nog best een gedoe. Je zult ervoor namelijk naar de Support-site van Asus moeten gaan en daar de instructies volgen.

Samsung Galaxy S4 i9505

Dan bereiken ons ook nog berichten van Duitse bezitters van een Galaxy S4. Zij ontvangen momenteel van Samsung een nieuwe update die naast HDR-video ook de mogelijkheid biedt om apps op de geheugenkaart te installeren. Hiermee komt direct een einde aan de kritiek dat een 16 GB versie van de S4 maar 8 GB overblijft voor persoonlijk gebruik. Nogmaals, wij hebben de update nog niet voorbij zien komen maar zodra dat gebeurt hoor je het hier.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel