Samsung kondigt high-end en waterbestendige Galaxy S4 Active aan

· 4 reacties


Samsung heeft eerder dan verwacht de water- en stofbestendige Galaxy S4 Active aangekondigd. Er zijn weinig grote verschillen met de eerder aangekondigde en succesvolle Galaxy S4, behalve dan natuurlijk z'n robuuste behuizing.

Er is echter nog een verschil, zo past Samsung bij de Galaxy S4 Active niet een HD Super AMOLED-scherm toe maar een TFT-paneel en is de camera er eentje van 8 megapixel. En daarmee houden de verschillen met de Galaxy S4 wel zo'n beetje op.

Samsung Galaxy S4 Active front and rear
De robuuste Samsung Galaxy S4 Active

Dat is goed nieuws voor wie op zoek is naar een high-end smartphone in een water- en stofbestendige behuizing. Het is echter ook een goed alternatief voor wie een hekel heeft aan touchgevoelige bedieningsknoppen. De Samsung Galaxy S4 Active heeft een IP67-certificering, wat zoveel betekent dat je hem rustig een half uur op 1 meter diepte kunt laten liggen. Hij is ook geschikt voor bouwvakkers, zelfs met handschoenen aan is hij namelijk nog prima te bedienen. De S4 Active ligt vanaf het begin van de zomer in de winkel in de kleuren 'Urban Grey', 'Dive Blue' en 'Orange Flare'. Prijzen zijn nog niet bekend.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 Active i9295

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 Active i9295


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel