Nokia combineert aluminium en polycarbonaat in nieuwe Lumia 925

· 1 reactie


Nokia heeft tijdens een speciaal event in London haar nieuwe vlaggenschip de Lumia 925 met Windows Phone 8 aangekondigd. In tegenstelling tot z'n voorganger krijgt de 925 een aluminium frame met een achterkant van polycarbonaat.

Volgens Nokia schiet deze nieuwe Lumia 925 nog betere foto's in situaties met weinig licht dan z'n voorganger de Lumia 920. Naast een nieuw jasje krijgt de Nokia Lumia 925 een aantal nieuwe apps mee zoals Nokia Smart Camera. Hiermee heb je diverse functies zoals Multishot en Best Shot samen in één app. Het is ook mogelijk om Motion Blur toe te voegen en bewegende objecten uit een foto te verwijderen. Handig als iemand door je beeld liep. Ook andere Lumia's onder Windows Phone 8 krijgen Nokia Smart Camera via een aparte firmware update die Nokia de Amber-update noemt.

Nokia Lumia 925
De nieuwe Nokia Lumia 925

De Lumia 925 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren. Helaas is draadloos opladen niet standaard mogelijk. Hiervoor heeft Nokia een aparte cover ontworpen die vast te klikken is. Ook de geruchten over een Xenon-flitser bleken onjuist, het gaat hier om Dual LED. De Nokia Lumia 925 ligt vanaf juni in de winkel en krijgt een adviesprijs mee van 469 euro.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel