Dit is de eerste afbeelding van de OnePlus 13


OnePlus lijkt het ontwerp van de aankomende OnePlus 13 flink te veranderen. Zo moet het ronde camera-eiland plaatsmaken voor een meer traditionele vormgeving. Zo blijft uit verschenen beeldmateriaal op Weibo.

De OnePlus 12 is op moment van schrijven slechts vier maanden oud. En toch krijgen we vandaag een kijkje naar z'n vermeende opvolger; de OnePlus 13.

First render of OnePlus 13 render
Eerste render van de OnePlus 13 toont traditioneler uiterlijk

Een eerste render van de achterkant van de OnePlus 13 werd gedeeld op het Chinese Weibo. Meteen valt op dat de ronde cameramodule, zo kenmerkend voor OnePlus de laatste jaren, verdwenen is. OnePlus paste het sinds de OnePlus 11 toe waarmee het zich onderscheidde van de rest.

Hasselblad-camera

De camera van de OnePlus 13 lijkt nog altijd in samenwerking gemaakt te zijn met Hasselblad. We zien een verkort Hasselblad-logo terug op de cameramodule. Hierop zitten drie verschillende camerasensoren waarbij we ook een periscoopcamera herkennen.

Als eerste de OnePlus 13 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Niet iedereen lijkt overtuigd van bovenstaande informatie. Bekende insider Yogesh Brar meldt op X dat hij uitgaat van wederom een ronde cameramodule, maar ditmaal in het midden en vergelijkbaar met de Oppo Find X7. Wie er gelijk gaat krijgen wordt mogelijk pas over enkele maanden duidelijk.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel