Prijskaartje van Motorola Moto G85 verschenen, toestel zelf nog niet


Een onaangekondigde telefoon openbaart zich meestal via afbeeldingen, specificaties of soms een gerucht van een insider. Zelden is de toekomstige prijs het eerste wat we vernemen. En toch is dat wat we nu weten van de nog onofficiële Motorola Moto G85.

Driehonderd euro, dat is wat de toekomstige Moto G85 5G moet kosten. En dat is niet geheel toevallig dezelfde prijs als waarvoor z'n voorganger destijds voor uitkwam; de Moto G84 5G.

Motorola Moto G85 5G price tag
Prijskaartje van de Moto G85 5G

Bovenstaande afbeelding verscheen bij een Europese webshop en werd ontdekt door Deal N Tech. Volgens de bron verschijnt de Motorola Moto G85 5G in een uitvoering van 12+256GB. Ook diens voorganger kwam in deze configuratie op de markt.

G85 5G specs

Overige specificaties van de Moto G85 5G ontbreken al ligt het voor de hand dat die in lijn liggen met die van de G84 5G. Nu kunnen we die wel opsommen maar beter is het om te wachten totdat Lenovo het toestel officieel maakt.

Als eerste de Motorola Moto G85 5G hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Wanneer dit gebeurt is alleen nog niet bekend. De G84 kwam in september van 2023 uit, dus wellicht laat een aankondiging nog even op zich wachten.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel