Onaangekondigde Motorola Moto Z4 per ongeluk te koop

· 1 reactie


Lenovo moet weliswaar de Motorola Moto Z4 nog aankondigen, hij stond per ongeluk toch al enige tijd te koop op Amazon. Niet alleen weten we zodoende al z'n definitieve specificaties, een oplettende gebruiker kocht en exemplaar en plaatste een video-review.

We vragen ons soms wel eens af hoe dit soort fouten tot stand komen. Misschien is dat ook eigenlijk helemaal niet belangrijk. Het helpt ons om telefoons snel toe te kunnen voegen, met volledige specificaties en helder beeldmateriaal. Alles om jou helder en volledig te kunnen informeren. Zo weten we dat de Motorola Moto Z4 een mid-range toestel wordt in tegenstelling tot de high-end Z3 van een jaar geleden.

Dat heeft alles te maken met de Snapdragon 675 binnenin de Z4. Gecombineerd met de 4 GB aan RAM en 3600 mAh batterij verwachten we vlotte prestaties maar zo krachtig als z'n voorganger wordt hij niet. Wel kun je gewoon Moto Mods vastklikken achterop waardoor z'n modulaire footprint behouden blijft. Wel nieuw is het scherm dat dit jaar een inkeping krijgt voor de selfiecamera. Die krijgt een resolutie van 25 megapixel. Achterop ook een enkele camera, ditmaal van 48 megapixel.

High-end scherm

Ondanks het mid-range karakter valt het scherm toch wel op. Lenovo past een 6,4 inch groot OLED-scherm toe met Full HD+ resolutie. Dergelijke heldere OLED-schermen vinden we meestal alleen bij duurdere high-end modellen. Ook opvallend; de vingerafdrukscanner zit in het beeldscherm verwerkt. Ook dit is iets wat we doorgaans alleen bij high-end vlaggenschepen zagen.

Ondanks dat de Moto Z4 kort bij Amazon te koop was is hij inmiddels offline gehaald. Toch denken we dat een lancering om de hoek ligt. Het toestel is immer af. Verwacht dus op korte termijn een aankondiging.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel